Galapagos - Reisverslag uit Galápagos, Ecuador van liselotwesterhuis - WaarBenJij.nu Galapagos - Reisverslag uit Galápagos, Ecuador van liselotwesterhuis - WaarBenJij.nu

Galapagos

Door: Liselot

Blijf op de hoogte en volg

23 Maart 2007 | Ecuador, Galápagos

Lieve mensen!

Op dit moment hadden we eigenlijk al op de boot moeten zitten maar helaas is dat niet het geval. Waarom niet?, dat zal ik jullie zo vertellen. Ik begin bij het begin:

Zondag 18 maart vlogen we van Guayaquil naar de Galapagos. We hadden alleen de vlucht geboekt want we hoorden van andere reizigers dat het makkelijk en goedkoper is om de cruise hier op het eiland te boeken. Op het vliegveld was het een grote chaos. Vertrektijden op het ticket klopten niet, vluchtnummers klopten niet en we werden van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk hebben we een "speciale" vlucht moeten nemen die een uur later vertrok (geen ramp hoor, maar toch irritant).

Aangekomen op de Galapagos zijn we meteen naar het reisbureau gegaan om te informeren naar beschikbare cruises. Er was slechts een reisbureau open, ja natuurlijk...... het was zondag! Bij dit reisbureau konden ze ons vertellen dat de eerstvolgende beschikbare cruise pas vrijdag zou vertrekken. Balen!!!
We hadden besloten om te wachten en de volgende ochtend vroeg informatie in te winnen bij andere reisbureaus. We baalden echt want we hadden het liefst meteen de volgende dag al op een boot wilen zitten maar goed, het is niet anders.

't

• 25 Maart 2007 - 11:34

JEBROER:

Ha lottepotje,
    Dit zal waarschijnlijk het laatste bericht zijn, want je bent alweer bijna thuis. Nog 5 dagen..........
    Vrees niet over de toekomst, geniet van 't moment..........................
    ..eenmaal terug in Nederland, lijt het alsof je niet weg geweest bent.
    Wat gaat de tijd snel,( heb de klok net een uur vooruit gezet)jou surprise party lijkt nog maar kort geleden, en alweer bijna thuis.
    Jij hebt ons goed op de hoogte gehouden. Wat velen schreven is, dat het leek alsof we er zelf bij waren. Jij hebt ons allen meegenomen, heerlijk, hoeven we dit jaar niet meer te gaan. Neem je wel een beetje zon mee?
    Ik verheug me erg op jou terugkomst, en hoor van Jet wel hoe laat je thuis bent.
    Kusjes XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX M.

• 25 Maart 2007 - 16:43

JEZUS:

hEEEE Lotteke ,
    Geniet nog maar even , de laatste dagen zijn in zicht , nog even en je bent er weer... het thuiskom feest is in aantocht !. In ieder geval feest voor mij want je bent er eindelijk weer !! Heerlijk, en daarna ..?? dan zie je wel weer verder ...komt altijd goed !Ben ik niet bang voor . Wij allen hebben genoten van je heerlijke reisverhalen ! en Prachtige foto's natuurlijk niet te vergeten daarvoor mijn innige dank zodat je steeds toch een beetje bij ons was ... tot vrijdag !

XXXXXXXXXXXXXXXXXX dikke kus

• 26 Maart 2007 - 13:33

Eefje:

Ja heeft het nog zin om te mailen??? Geniet nog even intens van de laatste dagen van je geweldige avontuur. Goeie terugreis alvast en ik ga je zeker zien dit weekend. GEZELLIG!!!!!!

Dikke kus

• 26 Maart 2007 - 13:36

Eefje:

De zon is er al. Nu jij nog!

• 27 Maart 2007 - 07:00

Cindy:

Lieve Lot, bedankt voor de geweldige reis, ik heb er ook van meegenoten! Goede reis terug en alvast welkom thuis!
    X Cin

• 27 Maart 2007 - 07:26

Juud:

lot, het is hier nu supermooi weer, heb de tuin al bbq-klaar, ka staat klaar, skates staan klaar, en dansschoenen staan klaar, rose staat koud, en feestjes beginnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heb heel veel zin om je weer te zien!! XXXXXXXXXXXXXXXX

• 28 Maart 2007 - 16:13

Klaas & Amy:

hallo liselotte,
    leuk je verhaaltjes te lezen. wij wensen je een goede thuisreis

heel veel groetjes uit utrecht van klaas en amy en patrick van bergen

• 28 Maart 2007 - 16:51

Remko:

Hey Lotje,

Buen viaje, en laat je gezicht weer een keer zien he, als je terugbent.

Bye

• 28 Maart 2007 - 20:37

Mama:

lievelot. nog 3 dagen en je webt niet meer, dan zien we elkaar weer in levende lijve. ik verheug me erop je weer te zien. hoop dat je een goede terugreis hebt en veilig op schiphol aankomt. ik vond het erg leuk met je mee te reizen en daar bedank ik je hartelijk voor. we zien elkaar in ieder geval zondag 1 april. hopenlijk ben je die dag niet te moe. al zal het wel even wennnen zijn zonder rugzak, je zal het vast wel weer fijn vinden om in je eigen knusse huisje te kunnen zijn. lieve dochter ik wens je nog veel plezier. het ga je goed!
    liefs en een dikke kus van mama.